Přihlásit
Registrace
/
Zapoměl jsem heslo...
Kontaminanty v potravinách a kosmetice
Cílem předmětu je seznámit studenty s problematikou kontaminace potravin a kosmetických prostředků cizorodými látkami organického a anorganického původu. Pozornost je věnována jejich toxikokinetice a toxikodynamice.
Obor
Technologie výroby tuků, kosmeti...
Chemie a technologie potravin
Chemie potravin a bioaktivních l...
Forma
Prezenční
Semestr
Zimní semestr
Hodnocení:
Počet hodnotících:
16
Počet zobrazení:
1405
Dokumenty
Učební texty a užitečné odkazy
Počet položek:
1
Některé položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
STAG
odkaz do studiní agendy
Přednášky
Prezentace z přednášek
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Prezentace přednášek ke stažení
Soubory ke stažení
Počet položek:
13
Přednáška 01
Základní pojmy
Přednáška 2
Přednáška 3
Přednáška 4
Přednáška 5
Přednáška 6
Přednáška 7
Přednáška 8
Přednáška 9
Přednáška 10
Přednáška 11
Přednáška 12
Přednáška 13
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "Zvyšování exkluzivity výuky technologie tuků, kosmetiky a detergentů", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0132.
Projekt realizuje Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická.
Mapa stránek
probíhá komunikace se serverem