Přihlásit
Registrace
/
Zapoměl jsem heslo...
Mikrobiologie potravin a kosmetiky
Cílem předmětu je rozšířit poznatky studentů o mikrobiologii potravin a kosmetických prostředků a faktorech, které mohou mít vliv na mikrobiologickou jakost potravin a kosmetických prostředků.
Obor
Technologie výroby tuků, kosmeti...
Chemie a technologie potravin
Technologie, hygiena a ekonomika...
Chemie potravin a bioaktivních l...
Forma
Prezenční
Kombinovaná
Semestr
Zimní semestr
Hodnocení:
Počet hodnotících:
2
Počet zobrazení:
788
Dokumenty
Učební texty a užitečné odkazy
Počet položek:
1
Některé položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
STAG
odkaz do systému studijní agendy
Přednášky
Prezentace z přednášek
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Laboratorní návody
Návody do laboratoří
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Prezentace přednášek ke stažení
Soubory ke stažení
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "Zvyšování exkluzivity výuky technologie tuků, kosmetiky a detergentů", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0132.
Projekt realizuje Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická.
Mapa stránek
probíhá komunikace se serverem