Přihlásit
Registrace
/
Zapoměl jsem heslo...
Reologie potravin a kosmetických prostředků
Cílem předmětu je seznámit studenty s problematikou reologického chování potravin. Student získá znalosti o reologických veličinách a způsobech jejich měření, seznámí se také se specifiky chování (např. mléčné výrobky, těsta) a úlohou reologie v kontrole kvality potravin.
Obor
Technologie výroby tuků, kosmeti...
Technologie a řízení v gastronomii
Forma
Prezenční
Kombinovaná
Semestr
Letní semestr
Hodnocení:
Počet hodnotících:
3
Počet zobrazení:
2485
Dokumenty
Učební texty a užitečné odkazy
Počet položek:
1
Některé položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Stag
odkaz do studijní agendy
Přednášky
Prezentace z přednášek
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Laboratorní návody
Návody do laboratoří
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Prezentace přednášek ke stažení
Soubory ke stažení
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "Zvyšování exkluzivity výuky technologie tuků, kosmetiky a detergentů", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0132.
Projekt realizuje Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická.
Mapa stránek
probíhá komunikace se serverem