Přihlásit
Registrace
/
Zapoměl jsem heslo...
Technologie bílkovin
Cílem předmětu je seznámit studenty s chemií a technologií zpracování fibrilárních bílkovin.
Obor
Technologie výroby tuků, kosmeti...
Forma
Prezenční
Semestr
Letní semestr
Hodnocení:
Počet hodnotících:
11
Počet zobrazení:
1405
Dokumenty
Učební texty a užitečné odkazy
Počet položek:
1
Některé položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
STAG
odkaz do studijní agend
Přednášky
Prezentace z přednášek
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Laboratorní návody
Návody do laboratoří
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Prezentace přednášek ke stažení
Soubory ke stažení
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "Zvyšování exkluzivity výuky technologie tuků, kosmetiky a detergentů", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0132.
Projekt realizuje Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická.
Mapa stránek
probíhá komunikace se serverem