Přihlásit
Registrace
/
Zapoměl jsem heslo...
Chemie a technologie tuků II
Cílem předmětu je prohloubení znalostí z chemie lipidů a seznámení s technologickými operacemi využívanými při získávání a úpravě potravinářských tuků a olejů.
Obor
Chemie a technologie potravin
Chemie potravin a bioaktivních l...
Forma
Prezenční
Semestr
Zimní semestr
Hodnocení:
Počet hodnotících:
13
Počet zobrazení:
3609
Dokumenty
Učební texty a užitečné odkazy
Počet položek:
1
Některé položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
STAG
odkaz do studijní agendy
Přednášky
Prezentace z přednášek
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Laboratorní návody
Návody do laboratoří
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Prezentace přednášek ke stažení
Soubory ke stažení
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "Zvyšování exkluzivity výuky technologie tuků, kosmetiky a detergentů", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0132.
Projekt realizuje Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická.
Mapa stránek
probíhá komunikace se serverem