Přihlásit
Registrace
/
Zapoměl jsem heslo...
Analýza a hodnocení tuků a kosmetických přípravků
Cílem předmětu je seznámit studenty s metodami vhodnými pro hodnocení a analýzu tuků a kosmetických prostředků. Vedle standardních metod analytické chemie jsou předmětem zájmu i obecné principy nejdůležitějších instrumentálních metod. Studenti jsou seznámeni se základy chromatografických, elektromigračních a spektroskopických metod. Pozornost je věnována praktickému využití metod při analýze tuků a konkrétních kosmetických prostředků.
Obor
Technologie výroby tuků, kosmeti...
Chemie a technologie potravin
Forma
Prezenční
Semestr
Letní semestr
Hodnocení:
Počet hodnotících:
10
Počet zobrazení:
3466
Dokumenty
Učební texty a užitečné odkazy
Počet položek:
1
Některé položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
STAG
odkaz do studijní agendy
Přednášky
Prezentace z přednášek
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Laboratorní návody
Návody do laboratoří
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Prezentace přednášek ke stažení
Soubory ke stažení
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Příspěvky:
0
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "Zvyšování exkluzivity výuky technologie tuků, kosmetiky a detergentů", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0132.
Projekt realizuje Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická.
Mapa stránek
probíhá komunikace se serverem