Cílem předmětu je získání poznatků o postavení senzorické analýzy při hodnocení potravin a kosmetických prostředků. Student získá znalosti o metodách senzorické analýzy a o zásadách senzorického hodnocení. Pozornost je věnována také instrumentálním metodám.
Dokumenty
Učební texty a užitečné odkazy
Počet položek: 1
Některé položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Přednášky
Prezentace z přednášek
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Laboratorní návody
Návody do laboratoří
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Prezentace přednášek ke stažení
Soubory ke stažení
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "Zvyšování exkluzivity výuky technologie tuků, kosmetiky a detergentů", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0132.
Projekt realizuje Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická.
Mapa stránek